Δημήτρης Κοντίνος

Δημήτρης Κοντίνος

Group Chief Technology Officer, Inform Lykos

Ο Δημήτρης Κοντινός, Group Chief Technology Officer της Inform Lykos (μέλος της AUSTRIACARD HOLDINGS) έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Τεχνολογίας κατέχοντας συμβουλευτικές και διοικητικές θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της θέσης του ως διευθύνων σύμβουλος στην Cloudfin, ανέπτυξε μαζί με την ομάδα του καινοτόμες τεχνολογικές προτάσεις για την αυτοματοποίηση χρηματοοικονομικών διαδικασιών (CloudFin True Capture™) και τη διαχείριση λογαριασμών αιχμής (CloudFin Financial Suite™) για κορυφαίους πελάτες. Η τεχνογνωσία και οι λύσεις της εταιρείας στην καταγραφή δεδομένων εγγράφων και τιμολογίων με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, επιχειρηματικού λογισμικού και αυτοματοποίησης διαδικασιών, αξιοποιούνται από 200+ πελάτες σε περισσότερες από 5 χώρες.

Πριν από την INFORM και την CloudFin, ο Δημήτρης ίδρυσε την EnterCon και την NUBIS, τον πρώτο προμηθευτή πλατφόρμας Cloud ERP, κερδίζοντας δύο συνεχόμενα βραβεία "Business IT Excellence Awards" το 2014 και το 2015. Ο Δημήτρης συμπεριλήφθηκε επίσης στη λίστα "40 under 40" του "Fortune", ενώ διετέλεσε εμπειρογνώμονας Tech Due Diligence για ελληνικά VCs και σύμβουλος ΔΣ σε επιλεγμένες εταιρείες.